Solcellstak - Integrerade solceller som tak

Kompletta solcellstak till alla olika typer av tak. Vårt soltak från SoliTek kombinerar nordisk design, hög hållbarhet och effektiv solteknik med garantier på 30 år och en livslängd på 50 år. Integrerade solceller som ger er ett snyggt och hållbart tak. Energibesparande genom egenproducerad el - allt i ett.

  Kostnadsfri rådgivning

  Fyll i formuläret nedan så kontaktar vi dig för en snabb och kostnadsfri rådgivning.

  Smarta solcellstak är framtiden

  Du ska inte behöva offra ditt hems arkitektur för att göra en lönsam investering i solceller. SOLID Solrif® från SoliTek är en komplett soltaklösning som kommer med många fördelar.

  SOLID Solrif® är en innovativ och komplett takintegrerad solcellslösning som installeras istället för att välja ett ”vanligt” tak och sedan installera solcellspaneler ovanpå. Här smälter solpanelerna in i taket för en både högre estetik och effektivitet. Med en robust konstruktion av solcellspaneler med glas på bägge sidor, en så kallad glas/glas-panel, får man ett smart soltak som håller hög kvalitet med en garanti på 30 år och en livslängd på 50 år.

  SOLID Solrif®

  SOLID Solrif® är en avancerad solcellsmodul speciellt designad för att integreras i ett tak, där den kraftfulla glas/glas-modulen fungerar som en effektiv fotovoltaisk takpanna. Genom att koppla samman vår brandsäkra Glass Glass-solcellsmodul SOLID Pro med Solrif®-systemet från Ernst Schweizer AG skapas SOLID Solrif®. Detta system är känt för sin förmåga att effektivt generera elektricitet, enkla montering och fantastiskt eleganta design. För att erbjuda en kostnadsfri offert krävs endast byggnadens plats och takets dimensioner. 

  Fördelar med att ha ett solcellstak:

  • Solcellstak används istället för takpannor vilket skapar ett snyggare utseende
  • Solcellstak har en lång livslängd som både skyddar huset och genererar egen el
  • Solcellstak fungerar på de flesta tak med en lutning från 12°-70°
  • Solcellstak är en kostnadseffektiv lösning som är enkel att installera

  Alltid med ZolarTech

  Egna installatörer & elektriker

  Känn trygghet i att montage och el-arbete sker av certifierad & utbildad personal.

  Korta
  ledtider

  Med solpaneler på lager kan vi utlova marknadens kortaste ledtider - Så enkelt är det.

  Ingen
  förskotts-betalning

  Vi kräver ingen förskottsbetalning på din installation – en trygghet för köparen.

  Europatillverkade
  paneler

  Vi installerar enbart Europatillverkade solpaneler med hela 30 års produktgaranti.

  Gå mot en grönare framtid

  Med ZolarTech kan ni vara säkra på att ni tar ett stort steg mot att bli grönare. Integrerade solcellspaneler är en utmärkt investering för att skapa ett grönare hem. Genom att omvandla solenergi till elektricitet minskar de koldioxidavtrycket och beroendet av icke förnybara resurser. Solenergi är rent, hållbart och ger möjlighet till självförsörjning. Detta i sin tur gör solcells-el till ett smart val för en hållbar livsstil och långsiktig positiv miljöpåverkan.

  Europeiskt tillverkade solpaneler med 30 års garanti

  Med 30 års garanti och en beräknad livslängd på 50 år är våra solcellspaneler inte bara en kraftfull grön energilösning, utan också ett långsiktigt tryggt val. Vår leverantörs paneler är tillverkade i Europa, vilket säkerställer de högsta kvalitetsstandarder möjligt, samtidigt som det stödjer en lokal och hållbar tillverkningsprocess. Investera i en renare framtid med garanterad prestanda och tillverknings-trygghet.

  Solenergirikt växthus - Odla och lev grönt

  Upplev grönsaksodling i en ny ljusdimension och ta inspiration från framtiden. Energi från solen driver inte bara dina grödor utan också hela växthuset. Så, odla grönt och lev grönare med en hållbar och självförsörjande lösning för både el och mat.