Solcellspaneler av högsta kvalitet

Intresserad av att sänka era kostnader och bli självförsörjande samtidigt som ni värnar om miljön? Fyll i formuläret så återkommer vi till dig så snart vi kan.

  Kostnadsfri offert

  Fyll i formuläret nedan så kontaktar vi dig för en snabb och kostnadsfri uppmätning.

  Välkommen till en trygg helhetsleverantör av solceller i Göteborg & Västra Götaland.

  Som köpare finns det många farhågor som går igenom tankarna innan man kommer till beslut. Vi värnar givetvis om att kundresan blir så komfortabel som möjligt, och vill därför också vara med hela resan från projektering till färdig installation.

  SoliTek solcellspanel - Blackstar Glas/Glas 420W

  Vi är stolta över vårt samarbete med SoliTek, en ledande europeisk tillverkare av solceller, känd för sina hållbara och kvalitativa solceller. SoliTek erbjuder en unik 30-årig garanti och kan skryta med marknadens lägsta klimatavtryck, vilket gör deras solceller till en utmärkt långsiktig investering, både ekonomiskt och för miljön.

  SoliTek Blackstar, som vi på ZolarTech installerar mest utav, utmärker sig med sin bifaciala design som fångar solstrålning genom både fram- och baksida, vilket ökar den totala effekten och effektiviteten av anläggningen. Tillverkad i Europa med noggrant utvalda material från länder som Tyskland, Italien och Norge, är Blackstar anpassad för det nordiska klimatet med sin robusta glas/glas-konstruktion som är brandsäker och resistent mot saltstänk och ammoniak.

  SoliTek använder POE-bindningsmedel för överlägsen hållbarhet och livslängd, jämfört med EVA som de flesta andra paneler använder, vilket är avgörande i tuffa klimat. Detta, tillsammans med en användning utav endast europeiskt förstklassiga material, garanterar att våra solcellsanläggningar är av högsta kvalitet och tillförlitlighet, med en beräknad livslängd på upp till 50 år.

  När ni väljer SoliTek genom oss på ZolarTech säkerställer ni en hållbar och effektiv solcellslösning för er fastighet, framtagen och installerad av Europas bästa i branschen för en renare och grönare framtid.

  • Maximal vind-/snöbelastning, kPa: 3,6/8,1
  • Celler: 108
  • Celltyp: N-typ, TOPCon - bifacial
  • Cellkonfiguration: 6x18
  • Vikt: 25kg
  • Mått (mm): 1722x1134x30
  • Frontglas (mm): 2
  • Bakre glas (mm): 2, svart
  • Kopplingsdosa: Delad kopplingsdosa / IP68

  Referenser

  Alltid med Zolartech

  Egna installatörer
  & elektriker

  Känn trygghet i att montage och elarbete sker av certifierad & utbildad personal.

  Korta
  ledtider

  Med solpaneler på lager kan vi utlova marknadens kortaste ledtider - Så enkelt är det.

  Ingen
  förskotts-betalning

  Vi kräver ingen förskottsbetalning på din installation – en trygghet för köparen.

  Europatillverkade
  paneler

  Vi installerar enbart Europatillverkade solpaneler med hela 30 års produktgaranti.

  Mer information

  ZolarTech använder endast egna montörer som är certifierade genom Svensk Solenergi. Vi själva är även certifierade av Svensk Solenergi som en utmärkt installatör att anlita. Vi utför 100 installationer årsvis och är en lokalt baserad installatör på västkusten med fokus på hållbarhet och kvalitet. När man väljer att köpa en anläggning av oss så ingår allt; projektering, installation och driftgenomgång utan någon extra kostnad. Vi har även ett nära partnerskap med ledande aktören SellPower! Känn dig trygg med att anlita oss för en helhetslösning av din solcellsanläggning.

  Europatillverkade solceller med 30 års garanti

  Glas-glas paneler från SoliTek är av hög kvalité med långa garantier på hela 30 år och är anpassade för vårt nordiska klimat. För oss som helhetsleverantör med stort fokus på kvalitet & riktigt nöjda kunder så är SoliTek® det självklara valet.

  Från första kontakt till driftsatt solcellsanläggning

  Vi är med dig från start till fädigställande. Med egna certifierade installatörer och elektriker kan vi utlova professionellt utfört arbete, från en och samma leverantör.

  Ingen förskottsbetalning - betala efter installation!

  Vi kräver ingen förskottsbetalning på våra installationer utan allt faktureras vid färdigställd och driftsatt installation – vilket är en trygghet för kunden.

  Vanliga frågor

  Vad är fördelarna med att installera solceller?

  Vad är installationsprocessen för solceller?