Solcellspaneler för ett tufft nordiskt klimat

Producera din egen el och spara tiotusentals kronor med högpresterande Europatillverkade solpaneler. Höj värdet på din fastighet och värna om miljön med hållbara energilösningar framtagna för krävande nordiska förhållanden.

Våra partners gör oss starka

  Kostnadsfri rådgivning

  Fyll i formuläret nedan så kontaktar vi dig för en snabb och kostnadsfri rådgivning.

  Smidig väg till solcellspaneler - från rådgivning till installation

  Står du inför beslutet att anlita en solcellsleverantör? Vi förstår vikten av ett välgrundat beslut. Därför erbjuder vi inte bara solpaneler, utan en fullständig energilösning som omfattar allt från en kostnadsfri första konsultation till färdig installation och efterföljande support. Med vårt engagemang för kvalitet och hållbarhet kan du känna dig trygg genom hela processen.

  Solcellspanel - Blackstar Glas/Glas 420W

  Vi är stolta över vårt samarbete med SoliTek, en ledande europeisk tillverkare av solpaneler, känd för sina hållbarhet och kvalitivitet. SoliTek erbjuder en unik 30-årig garanti och kan skryta med marknadens lägsta klimatavtryck, vilket gör deras solcellspaneler till en utmärkt långsiktig investering, både ekonomiskt och miljömässigt.

  SoliTek Blackstar, som är den solcellspanel vi installerar mest utav, utmärker sig med sin bifaciala design som fångar solstrålning genom både fram- och baksida, vilket ökar den totala effekten och effektiviteten av solcellsanläggningen. När ni väljer SoliTek genom oss på ZolarTech säkerställer ni en hållbar och effektiv solcellslösning för er fastighet, framtagen och installerad av Europas bästa i branschen för en renare och grönare framtid.

  Fördelar med denna solcellspanel

  icon-brandklass-1
  Brandklass
  A
  icon-motstandskraftig-ammoniak-1
  Motstråndskraftig mot ammoniak
  icon-extremt-slitstark-1
  Extremt
  Slitstark
  icon-motstandskrafti-saltdimma-1
  Motstråndskraftig mot saltdimma
  icon-atervinningsbar-1
  98.8%
  återvinningsbar
  icon-atervunnet-glas-1
  35%
  återvunnet glas

  "Vi valde robusta glas/glas-paneler från SoliTek till vår villa i Näset. Detta då SoliTek är den enda tillverkaren som faktiskt kan möta de krav som ställs på en installation med tanke på det tuffa klimatet som vi har här på Västkusten men även överlag här i Norden. Hårda vindar, saltpåfrestningar och tuffa vintrar är bara några av utmaningarna vi står inför. Solcellspanelerna tillsammans med montagematerialet från FixNordic och ett smart energilagringssystem från Fenecon gjorde valet att låta ZolarTech installera hemma hos oss till en självklarhet. Vi är mycket nöjda med allt!"

  - Stefan på Näset

  En del av tekniken bakom SoliTeks kvalitativa solcellspaneler

  POE är nyckeln

  De flesta tillverkare använder EVA-bindningsmedel. Vi använder POE. Nedan finner ni en tabell på skillnaderna som gör våra solcellspaneler mer miljövänliga och hållbara.

  Visualisering av en Glas/Glas konstruktion för solpaneler

  Material av högsta kvalitet
  Varje komponent spelar en viktig roll i våra panelers prestanda. Genom att endast använda material av högsta kvalitet kan vi erbjuda branschledande produktgarantier.

  Inget bakstycke av plast = Inga svaga punkter
  Bakstycket är ett 0,4 mm plastark som används i de flesta solceller på marknaden idag. Genom att eliminera detta kan vi dramatiskt minska frekvensen av panelfel.

  Längre garanti och högre effektivitet

  Nöjda kunder

  Mer om ZolarTech

  ZolarTech använder endast egna montörer som är certifierade genom Svensk Solenergi. Vi utför över 100 installationer årsvis och är en lokalt baserad installatör på Västkusten med fokus på hållbarhet och kvalitet. När man väljer att köpa en solcellsanläggning av oss så ingår allt - projektering, installation och driftgenomgång utan någon extra kostnad. Vi har även ett nära partnerskap med den ledande aktören SellPower som levererar strömförsörjning! Känn dig trygg med att anlita oss för en skräddarsydd helhetslösning av din solcellsanläggning. Vi erbjuder bara de bästa solcellspanelerna.

  Alltid med Zolartech

  Egna installatörer
  & elektriker

  Känn trygghet i att montage och elarbete sker av certifierad & utbildad personal.

  Korta
  ledtider

  Med solpaneler på lager kan vi utlova marknadens kortaste ledtider - Så enkelt är det.

  Ingen
  förskottsbetalning

  Vi kräver ingen förskottsbetalning på din installation – en trygghet för köparen.

  Europatillverkade
  paneler

  Vi installerar enbart Europatillverkade solpaneler med hela 30 års produktgaranti.

  Vanliga frågor

  Vad är fördelarna med att installera solceller?

  Vad är installationsprocessen för solceller?