Växelriktare

Tillsammans med vår samarbetspartner GoodWe kan vi erbjuda en av marknadens mest stabila sortiment av växelriktare till våra solcellsanläggningar. Allt för att det skall bli så bra som möjligt för dig som kund hos oss.

GoodWe

Marknadens mest kvalitativa och stabila tillverkare av växelriktare!
 
Vi har valt att enbart jobba med ett enda varumärke när det kommer till växelriktare, detta för att göra det så enkelt som möjligt för dig som kund. Eftersom att växelriktare är hjärtat i solcellssystemet är det även extra viktigt att man väljer en tillverkare som har alla bitarna på plats! GoodWe är en av de största tillverkarna i världen av växelriktare & hybridväxelriktare, där dom vunnit priser så som “All Quality Matters Award” bland annat.
 
Fördelar varför man borde välja en växelriktare från GoodWe:
 
  • Energilagring: Hybridväxelriktare från GoodWe kan integrera både med solceller och energilagring. Detta gör det möjligt för dig att lagra överskott av solenergi i batterier för användning när solen inte skiner, vilket ökar självförsörjningen och minskar beroendet av elnätet.
  • Flexibilitet: GoodWe hybridväxelriktare erbjuder hög flexibilitet när det gäller systemdesign och är kompatibla med olika typer av solpaneler och batterier, vilket ger dig friheten att anpassa ditt system efter dina specifika behov.
  • Smart Energihantering: Växelriktare från GoodWe är utrustade med smarta energihanteringsfunktioner. De kan intelligent styra hur energin används, optimerar energikonsumtionen, och kan även sälja överskott av energi tillbaka till elnätet helt automatiskt.
  • Hög Effektivitet: GoodWe är kända för sin höga effektivitet i omvandling av solenergi till användbar el, vilket gör att du får ut det mesta av din investering.
  • Kostnadsbesparingar: Genom att optimera energianvändningen och möjliggöra energilagring, kan en hybridväxelriktare som GoodWe minska dina elräkningar avsevärt jämfört med flera andra tillverkares växelriktare.
  • Trygg övervakning: Du kan se och styra hela ditt system genom både app och på dator. Övervakningen är väldigt enkel att tyda och i appen går det att göra flertalet smarta justeringar som gör energiförbrukningen i fastigheten mer lönsam.

Håll koll på din produktion med SEMS portal!

Inkluderat i arbetet kopplar vi på SEMS portal, som ger dig live inblick i hur mycket hur producerar och förbrukar av din del. Smart va?!