Solceller Kungsbacka

Investera i solceller

Solceller utgör en kraftfull förening av ekonomiska och miljömässiga fördelar. De ger dig en utmärkt möjlighet att komplettera din hemmets elförsörjning på ett sätt som både är hållbart och ekonomiskt fördelaktigt. Dessutom ger solpaneler dig möjlighet att sälja överskottet av den solenergi du genererar genom användning av energilagringslösningar. Med andra ord är investeringen i solceller en långsiktig vinst som gynnar både din plånbok och vår planet. Vidare ökar solcellsanläggningen även värdet på ditt hem.

På Zolartech har vi lång erfarenhet inom solceller i Kungsbacka och är en pålitlig expertis när det kommer till installation av solcellssystem. Kontakta oss redan idag för att få en kostnadsfri offert och planera ett hembesök. Tillsammans kan vi skapa en skräddarsydd lösning som passar dina specifika behov och bidrar till en mer hållbar framtid.

Varför välja Zolartech som leverantör av solceller i Kungsbacka

30 års garanti

Vi levererar europatillverkade solpaneler med hela 30 års produktgaranti.

Korta ledtider

Med solpaneler på lager kan vi utlova marknadens kortaste ledtider.

Ingen förskottsbetalning

Vi kräver ingen förskottsbetalning på din installation – en trygghet för köparen.

Egna installatörer

Känn trygghet i att montage och elarbete sker av certifierad & utbildad personal.

Solitek solcellspaneler

För att kunna erbjuda våra kunder i Kungsbacka den allra bästa solcellerna på marknaden, har vi på Zolartech valt att samarbeta med företaget Solitek. Solitek är världsledande när det gäller att tillverka högkvalitativa solpaneler, och de är unika i sitt engagemang för klimatneutralitet i produktionen av solceller.
 
Vårt samarbete med Solitek garanterar dig som kund att du får tillgång till de allra bästa solcellerna som samtidigt är vänliga mot miljön. Kontakta oss redan idag för att lära dig mer om vårt utbud och hur solceller från Solitek kan göra ditt hem mer energieffektivt och miljövänligt.
solitek png

SoliTek® Blackstar

Solitek glas/glas paneler

Solitek är ett företag som har sitt huvudkontor i Vilnius, Litauen, och är specialiserat på tillverkning av solcellspaneler. Företaget är känt för sitt engagemang för förnybar energi och produktionen av högkvalitativa glas-glas solcellspaneler. Dessa paneler är utformade med fokus på hållbarhet och effektivitet och har en unik konstruktion med glaslager på båda sidor av solcellerna. Solitek har också erhållit silvercertifieringen “Cradle to Cradle,” vilket betonade dess åtagande för miljövänlig materialanvändning

Fördelar med Solitek

Längre livslängd och hållbarhet: Glas-glas paneler är kända för sin långa livslängd och utmärkta hållbarhet. Den extra glaslagret på båda sidor skyddar solcellerna mot yttre påverkan, inklusive hagel, snö, regn och vind. Detta gör dem till en pålitlig och långsiktig investering för att generera ren energi.

Ökad motståndskraft mot fukt: En av de största fördelarna med glas-glas paneler är deras överlägsna motståndskraft mot fukt. De är tätare och mindre mottagliga för fuktintrång jämfört med glas-film paneler, vilket minskar risken för korrosion och ökar panelernas livslängd ytterligare.

Högre verkningsgrad: Glas-glas paneler har ofta en högre verkningsgrad än glas-film paneler. De kan omvandla en större del av det infallande solskenet till elektricitet, vilket innebär att de producerar mer energi per installerad watt. Detta kan leda till ökade energibesparingar och en snabbare avkastning på investeringen.

Bättre estetik: Glas-glas paneler har en ren och snygg design eftersom de saknar synliga metallramar eller elektriska anslutningar på framsidan. Detta gör dem mer estetiskt tilltalande och passar väl i projekt där utseendet är viktigt, som soltak eller byggnadsintegrerade solcellsanläggningar.

Längre garantier: Glas-glas paneler erbjuder längre garantier än glas-film paneler. Detta ger en extra känsla av trygghet och försäkrar att panelerna kommer att fungera optimalt under många år.

Energilagringssystem 3D

Energilagring
från GoodWe & BYD

Vill du ha full kontroll över din egenproducerade el? Genom våra villapaket från GoodWe & BYD får du just detta! Välj när du ska lagra, sälja eller konsumera el i din anläggning enkelt över en app genom våra energilagringssystem.

Systemet styrs av en växelriktare, precis som vid en solcellsanläggning utan energilagring – skillnaden är att man istället installerar en hybridväxelriktare som gör det möjligt att lagra elen i egen batterilagring. 

Vi rekommenderar att alltid installera egen batterilagring till er solcellsanläggning då detta öppnar upp bredare möjligheter för att kunna styra sin konsumtion och försäljning helt och hållet. Vi levererar energilager över hela Kungsbacka kommun som passar perfekt tillsammans med din solcellsanläggning. Tveka inte att kontakta oss för ett kostnadsfritt hembesök!