Solceller för företag

 • Företag, BRF eller lantbruk? Minska ditt företags elkostnader och bidra till en hållbar framtid med våra skräddarsydda solcellslösningar för företag.
Våra partners gör oss starka

  Bli kontaktad

  Intresserad av oss? Fyll i formuläret nedan så återkommer vårt team till dig.

  Gör en smart investering

  Att installera en solcellsanläggning för ett företag, en bostadsrättsförening eller ett lantbruk är en långsiktig och smart investering. Solcellspaneler minskar era energikostnaderna, ökar värdet på fastigheten och bidrar till ett mer hållbart företagande. Utöver direkta energibesparingar erbjuder solenergi även skattefördelar som avdrag på ingående moms och stabila energikostnader vilket skyddar mot potentiella elprisökningar. Välj oss som din leverantör för snabb installation, hög kvalitet och långvarig support.

  Bostadsrättsföreningar

  Installera solceller i er bostadsrättsförening för att minska elkostnaderna och göra bostaden mer attraktiv. Vi erbjuder helhetslösningar för solcellsanläggningar med energilagringssystem. Alltid med snabb installation och långsiktig support. Kontakta oss för att höra mer om våra BRF-lösningar.

  Lantbruk och jordbruk

  Vi förstår de ekonomiska utmaningarna som finns bland svenska lant- och jordbrukare idag. Därför har vi tagit fram skräddarsydda lösningar som minskar elkostnaderna och ger dig möjligheten att bli självförsörjande. Värna om miljön samtidigt som du producerar grönare el.

  Industrifastigheter

  Solpaneler på industrifastigheter med stora takytor ger hög energiproduktion och snabb avkastning på investeringen. Våra robusta solcellsanläggningar är anpassade för det nordiska klimatet och erbjuder 30 års produkt- och effektgaranti. Genom att utnyttja solenergi minskar ni era koldioxidutsläpp och bidrar till en mer hållbar framtid.

  Så enkelt är det att skaffa sig solceller!

  Upptäck hur enkelt det är att övergå till solenergi med ZolarTech. Vi kombinerar effektivitet med skräddarsydda solcellslösningar för att erbjuda dig en sömlös övergång till solenergi. Från den första konsultationen till den färdiga installationen garanterar vårt team av experter att din upplevelse är problemfri och givande.

  Bli självständig med våra energilagringslösningar för företag

  Våra solcellsanläggningar kan kompletteras med avancerade energilagringssystem som ger ditt företag full kontroll över sin energianvändning. Genom att lagra överskottsenergi kan du använda den när efterfrågan är hög eller när solen inte skiner, vilket minskar dina energikostnader och ökar självförsörjningen. Energilagring hjälper också till att stabilisera energiförsörjningen och skyddar mot plötsliga elprisökningar. Våra robusta batterilösningar är designade för att fungera optimalt i det nordiska klimatet, vilket säkerställer långvarig prestanda och pålitlighet.


  Varför ska ni välja ZolarTech?

  Att välja ZolarTech för dina solcellsbehov är ett smart val för ditt företag. Vi erbjuder helhetslösningar med högkvalitativa produkter och snabb installation, anpassade för att möta de unika behoven hos företag.

  • Snabba installationer
  • Förmånliga priser
  • Kontinuerlig support
  • Kraftfulla solcellsanläggningar

  Upptäck Solcellsbloggen!

  På Solcellsbloggen delar vi med oss av tips, nyheter och djupgående artiklar om solenergi, energilagring, installationer och mycket mer. Lär dig hur du kan spara pengar, bidra till en hållbar framtid och få ut det mesta av din solcellsanläggning.