LADDBOXAR TILL FÖRETAG & BRF.

ÖKA VÄRDET MED LADDBOX I BRF & FÖRETAG

Att installera laddboxar i bostadsrättsföreningen eller till företaget är en investering för framtiden. Det gör er attraktiva för boende och anställda som kör elbil, men det ger er även en värdeökning. Sverige är ett av de länder i världen med störst tillväxt av bilar som drivs med el och Inom en snar framtid kommer antalet att mångdubblas. För att möta den stora elbilstrenden behöver vi bygga ut vår laddinfrastruktur och skapa nytta för boende och anställda.

MISSA INTE BIDRAGET FÖR ELBILSLADDNINGAR

Som bostadsrättsförening eller företag kan ni via Naturvårdsverket få upp till 50% i bidrag av den totala investeringskostnaden för installation av laddstationer. Vi hjälper er genom hela processen kring ansökan, administration och installation.

ADMINISTRATION SKA VARA ENKELT

Vår laddbox för bostadsrättsföreningar och företag heter Easee Charge. Varje laddstation mäter den el som förbrukas vilket gör det enkelt att administrera varje laddning.
Easee Charge har ett smidigt kostnadsfritt administrationsverktyg, Easee Portal, där varje enskilds förbrukning registreras. Därefter kan varje enskild användare faktureras för nyttjad strömförbrukning. Det går även att automatisera debiteringen via vår betaltjänst. Ert företag eller BRF väljer själva vad ni vill debitera för elen som användarna förbrukar, det innebär till exempel att man kan öppna upp laddstationerna publikt och på så vis tjäna pengar.

Vad behöver ni?

Alla bilar & nät

22kw

Elbilsladdaren för bostadsrättsföreningar och samfälligheter har en laddningskontakt Typ 2, som laddar både 1- och 3-fas. Elbilsladdaren klarar laddning upp till 22 kW och du kan enkelt seriekoppla flera laddare vid behov.

Liten & smart

1,5kg

Easee Laddningsrobot är 69% mindre och lättare än andra elbilsladdare med liknande funktion. Elbilsladdaren för bostadsrättsföreningar och samfälligheter väger endast 1,5 kg! Det innebär att vi besparar miljön minst 4 kg koppar och plast per tillverkad elbilsladdare.

Last- och fasbalansering

101stk

Elbilsladdaren för bostadsrättsföreningar och samfälligheter är tekniskt avancerad och möjliggör lastbalansering av upp till 101 laddningsrobotar per krets, både on- och offline. 

Uppdaterad

24/7

Bekymrad över internetuppkopplingen i garaget? Alla våra laddare är anslutna till internet via en integrerad eSIM (LTE CAT M1/GSM). Om du köper nu får du ett abonnemang för livet inkluderat (förutsatt att det finns täckning).

OFFERT - SOLCELLSPANELER

STOLTA PARTNERS TILL SELLPOWER

Vi valde tidigt att endast erbjuda europatillverkade solceller med lägsta möjliga klimatavtryck. Efter noggrann marknadsanalys valde vi att samarbeta med SoliTek i Litauen som är den enda solcellsproducenten i världen som har en helt klimatneutral produktion.

GLAS/GLAS PANELER

Den största skillnaden mellan standardpaneler och glas-glas paneler är helt enkelt att man bytt ut baksidan på panelen från en tunn plastfilm (brukar varar ca 20 mikromillimeter) mot ett härdat glas. Med härdat glas på varje sida om cellerna får du en mycket hållbar konstruktion som inte bara skyddar cellerna utan håller mycket länge än en standardpanel. Den hållbara konstruktionen gör att man dessutom inte behöver någon ram vilket gör konstruktionen ännu mer stabil. SoliTeks glas-glas paneler kan monteras till att tåla ett tryck på hela 8000 Pa vilket är betydligt högre än standardpaneler som vanligtvis klarar 5400 Pa.

STANDARDPANELER

SoliTek erbjuder robusta standardpaneler med en baksida som är försedd med en extra tjock plastfolie. Den robusta konstruktionen och SoliTeks gedigna kvalitetskontroller gör att SoliTek kan erbjuda en av marknadens längsta produktgarantier. Med SoliTeks standardpaneler erbjuds du som kund en produktgaranti på 20 år och SoliTek garanterar att panelen levererar minst 80% av effekten efter hela 25 år.

SoliTeks standardpaneler finns även i half-cut utförande samt med vit eller svart bakgrund.

VAD NI KAN FÖRVÄNTA ER

Just nu sker det en omställning i samhället från fossildrivna bilar till elbilar. I takt med att bilar byts ut till el är det viktigt att erat företag eller BRF hänger med och bidrar till infrastrukturen. Att installera och erbjuda anställda eller boende i föreningen en laddbox är en god investering som kommer göra er attraktiva och miljövänliga.

Vanliga frågor & svar

 Elbilsladdning företag

Ja! Easee Charge har ingen fast kabel och kan ladda alla bilar. Vi bör nämna att även om den inte har fast kabel, så kan kabeln låsas fast i enheten via appen.

Kontakta oss gärna om du vill konsultera med en elektriker. Vi kan nämna att Easee charge stödjer automatisk lastoptimering för 101 enheter på samma säkring, men givetvis går det att installera ännu fler i ytterligare kretsar.

Vi erbjuder prenumerationstjänster med automatisk fakturering för elkostnader till era användare!

Även företag kan få 50% av total investeringskostnad i bidrag vid köp och installation av laddboxar. Detta via Naturvårdsverkets stöd Klimatklivet.

Vi på ZolarTech har egna installatörer med rätt behörighet, vass kompetens och lång erfarenhet.

Länk till Naturvårdsverkets ansökningssida

Fri frakt
Fri frakt

På alla ordrar över 20.000kr

Gratis retur
Gratis retur

Få återbetalning inom 30 dagar.

Säker transfer
Säker transfer

Transportförsäkring ingår

Över 120 nöjda kunder
Över 120 nöjda kunder

Du kan lita på oss.